"The total person sings, not just the vocal cords’"

- Esther Broner

Over Vital Voice

“De totale persoon zingt, niet alleen de stemplooien’”, mijn favoriete quote van Esther Broner. Want zo is het echt!

Daarom kijk ik naar jou als geheel en help ik je om met gemak en met plezier te zingen.

Om een goed beeld te krijgen van wat je nodig hebt bespreken we jouw behoeftes.
Daarna kijken we samen naar wat voor jou het beste past.

Dit kan bestaan uit zangcoaching of zangcoaching in combinatie met coaching op gebied van mentale vaardigheden en/of voeding&lifestyle.

Annemiek Leemans

Annemiek Leemans

Zang coach

Maureen Achtereekte

Maureen Achtereekte

Orthomoleculaire diëtist

Waar het bij Vital Voice om gaat

Veerkracht

Ontwikkeling

Persoonsgericht

Plezier

De belangrijkste les voor mij was “je stem kan het wel, je moet geloven dat je stem het kan”. Hier kwamen we ongeveer elke les op terug, en door de fijne sfeer durfde ik risico’s te nemen en op die manier, langzaam erachter komen dat dit echt heel erg klopt. Ik kan nu dingen met mijn stem wat ik 2 jaar geleden nooit verwacht had. Ik kon zuiver zingen, maar voelde me geen zangeres. Nu ben ik begonnen met het conservatorium, hoofdvak zang. Dit was me niet gelukt zonder Annemiek.

– Jorike Tuinstra –

De sfeer in de les is heerlijk ontspannen waardoor ik me erg op me gemak voel.
Door deze rust kan ik dan ook bepaalde onzekerheden loslaten. En doordat we ingaan op die ontspanning en ingaan op de betekenis van een lied, heb ik ook meer plezier in het zingen. Ook heb ik technieken geleerd waarvan ik nooit had verwacht dat ik ze toe zou kunnen passen. Heerlijk!

– Miranda Holtkamp –

“De coachings waren heel erg op mijn behoeftes gericht en hebben mij erg verder geholpen in mijn proces om vrijer te zingen. Vooral door meer bij mezelf te blijven en bewust te zijn van wat ik zing. Annemiek is ontzettend lief en nam mij ook echt serieus. Ik heb enorm veel geleerd.”

– Anna van Nederveen –

“De zang coachings van Annemiek hebben mij inzichten gegeven over hoe ik meer uit mijn stem kan halen. En welke tools ik kan gebruiken om me verder te kunnen ontwikkelen. Daarbij creëert ze een hele ontspannen sfeer. Heel fijn!”

– Merle Korthout –

 

De coachings met Maryline hebben mij enorm aan het denken gezet. Ik vond het heel fijn dat ik met iemand kon praten over hoe ik naar bepaalde situaties kijk. Maryline heeft me geleerd dat ik ook anders kan denken en anders kan kijken naar bepaalde situaties. Met die inzichten voel ik me nu veel vrijer en heb ik een rustiger gevoel.
Ontzettend leerzaam.

– Shanelle De Lannoy –

 

Kennismakingsgesprek

Om het juiste traject voor je te kunnen bepalen, nodig ik je uit voor een gesprek over wat jouw behoeftes zijn. Dit kennismakingsgesprek duurt ongeveer 30 min. en is geheel GRATIS.

Wil je gebruik maken van het gratis kennismakingsgesprek. Vul dan de vragenlijst in via onderstaande knop. Dan krijg je Your Vital Voice rapport opgestuurd en neem ik contact met je op.