Zangcoaching+

Zingen doe je met je hele zijn. Zo kan het dus best zijn dat er iets speelt in je leven wat niks met zingen te maken heeft, maar wel invloed heeft op hoe je stem klinkt of hoe je hem kan gebruiken.

Denk bijvoorbeeld aan je slaapkwaliteit, voldoende energie hebben, jezelf kunnen motiveren.

Spreekwoorden als: “brok in mijn keel” en “steen in mijn maag” zijn er niet voor niks!

Om met plezier en vrij te kunnen zingen, is het daarom soms noodzaak om te kijken naar wat je op andere gebieden van je leven nodig hebt.

En omdat dit veel verschillende vlakken bevat, werk ik samen met Maryline en Maureen. Maryline is prestatie psycholoog en expert in het aanleren en inzetten van mentale vaardigheden. Maureen is orthomoleculaire voeding&lifestyle coach en expert in zorgen dat je lekker in je vel komt te zitten.

Zo kan je, naast werken aan je stem, ook werken aan een andere gebieden van je leven.

Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we kijken welke coachings het beste bij je behoeftes passen.

Voorafgaand aan dat gesprek krijg je een vragenlijst die je invult waaruit Your Vital Voice Rapport komt. Dat geeft me een beeld van wat je nodig zou kunnen hebben.

Aan het eind van het gesprek geef ik je mijn suggestie over welke coach bij jou zou passen en als jij enthousiast bent, plannen we de eerste coachings in!

We werken als coaches nauw samen en stemmen onderling steeds af op wat jij nodig hebt. En je implementeert je opgedane kennis of vaardigheden ook direct in de zangles!

Benieuwd hoe Your Vital Voice er momenteel uit ziet?

Inspiratie gesprek

Wil je even sparren over je wens of weten wat de mogelijkheden zijn?

Vraag dan een gratis 30 minuten inspiratie gesprek aan.