Maureen

Ik ben Maureen Achtereekte, zelfstandig diëtist en sinds april ’21 orthomoleculair therapeut.
Ik ben een echte ‘foodie’, ben dol op gezond en lekker eten en ben geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met een gezonde leefstijl.
Hierin houd ik graag de balans en vind ik dat genieten vooropgaat.

Ik kom uit een klein dorp dichtbij Deventer, maar ben sinds mijn studie Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in Nijmegen gaan wonen. In 2020 ben ik afgestudeerd tot diëtist en sindsdien (online) werkzaam. Daarnaast de studie tot Orthomoleculair Therapeut gevolgd en start in september met de post-HBO Professional Sport en Voeding.

Belangrijk in mijn consulten vind ik het om te kijken naar een mens in zijn geheel, het holistisch benaderen. Naast voeding en beweging vind ik mindfulness, energie, ontspanning/slaap, het fit voelen, een ‘happy feeling’ hebben en het verlagen van stress, werkdruk en emotionele belasting allemaal meespelen in het streven naar een goede en gezonde lifestyle.

Of de hulpvraag nu gericht is op verhogen/verlagen van gewicht, zelfbeeld, goede relatie met voeding, spijsverteringsklachten, etc.; ik sta er altijd voor open om het er samen eens over te hebben!

Wellicht tot snel!