Energetische facelift

Wanneer iemand veel meegemaakt heeft of niet lekker in zijn vel zit, is dat als eerst duidelijk te zien in het gezicht. Het stralen is weg, rimpels zijn te zien en de huid is wat verzakt.

Alle cellen en moleculen van de huid houden stress, ouderdom en oordelen over onszelf vast. De energetische facelift is een lichaamsproces van Access Consciousness ® die zorgt voor de ontlading van de cellen en moleculen, inprentingen verwijdert en de huid verjongd.

Niet alleen je huid, maar ook je denkwijze over het ouder worden, worden energetisch ‘aangepakt’ en beperkende gedachten en emoties die je over jouw lichaam hebt worden opgelost.

Hoe verloopt een energetische facelift sessie?

Het is een behandeling via handoplegging die plaats vindt op de borst, hals en gezicht. De huid wordt licht aangeraakt en de sessie zal heel ontspannen aanvoelen.

De energetische facelift wordt op het gezicht gegeven, maar tegelijk wordt het hele lichaam meegenomen in de energie. Het is dus eigenlijk een hele body lift!

Energetische facelift als tool voor zangers

Vaak hebben we, bewust of onbewust, een hoop overtuigingen en oordelen over het ouder worden. In de media lijkt het ook alleen maar over het uiterlijk te gaan. Daardoor ga je jezelf toch vergelijken met anderen en vind je van alles over je eigen lichaam.

Wat ik ook vaak hoor zijn overtuigingen als “ik ben te oud om nog goed te leren zingen” of “na je 30ste maak je toch geen kans meer om door te breken”.

Dit soort overtuigingen en oordelen kunnen flink in de weg staan om vrij en met plezier te kunnen zingen. Dat is toch zonde!

Met een energetische facelift pakken we niet alleen de rimpels aan, maar laat je ook jouw overtuigingen en oordelen over ouder worden los.

Voordelen van een energetische facelift

  • het ontspant het lichaam en gezicht
  • laat stress wegvloeien uit het lichaam en gezicht
  • vertraagt het verouderingsproces
  • het genezen en vervagen van littekens
  • meer dankbaarheid voor je gehele lichaam voelen
  • ontspannen en energiek lichaam
  • geeft je een gezondere en vitalere uitstraling
  • werkt op al onze organen