Maryline Lapaire

Presteren onder druk.

Het hoort erbij als je op hoog niveau werkt, of bezig bent met je talent.
Soms wordt er gezegd dat je dat in je DNA moet hebben. Dat je alleen maar goed kunt presteren, als je die hoge druk van nature aankan. Maar is dat wel zo? Als je op alle aspecten traint en oefent om je talenten te ontwikkelen, waarom zou het dan op mentaal gebied anders zijn?

Hoe zorg jij ervoor dat je op je best presteert op de momenten dat het er écht toe doet?

Door je mentale vaardigheden te trainen!

Misschien merk je dat je tijdens het oefenen beter presteert dan tijdens een optreden of auditie. Of dat je minder lekker in je vel zit door teveel spanning. Misschien vind je het lastig om om te gaan met de verwachtingen van de mensen om je heen.

In die gevallen merk je al dat iets je in de weg staat om te presteren zoals jij wilt. 
Hier kan Maryline jou bij helpen!

In de gesprekken ga jij aan de slag met het leren en oefenen van je mentale vaardigheden.

Mijn naam is Maryline Lapaire, en ik help mensen te presteren onder druk. Als sport- en prestatiepsycholoog zie ik dagelijks hoe mentale begeleiding tot topprestaties kan leiden. Of je nou een talentvolle jonge sporter bent, of een doorgewinterde artiest.

Omdat ik zelf op hoog niveau heb gedanst, weet ik goed hoe zwaar de druk van hoge verwachtingen van anderen – én van jezelf – kan voelen. Inmiddels weet ik wat er allemaal mogelijk wordt als je grip krijgt op dat mentale aspect van presteren.

Deze kennis deel ik graag met jou!