Coaches

Jij zingt als geheel persoon. En in jouw leven spelen er vaak veel verschillende dingen die invloed hebben op hoe jij je voelt. En hoe jij je voelt heeft direct invloed op jouw stem en of je vrij, gemakkelijk en met plezier kunt zingen.

Het kan dus zijn dat je een behoefte hebt op het gebied van stem en zangtechniek. Maar ook op het gebied van fysieke gezondheid, mentale vaardigheden of identiteit ontwikkeling.

Door samen te werken met andere experts, kan ik jou in jouw specifieke behoefte voorzien!

Binnen Vital Voice werk ik samen daarom met Maureen Achtereekte.
Maureen is orthomoleculaire diëtist en gespecialiseerd in het creëren van balans en een gezonde leefstijl die echt bij je past.

Ons team is gevestigd in Overijssel en iedere expert werkt vanuit zijn eigen locatie en werkt online. De coachings kunnen dus zowel op locatie als online plaatsvinden.

Leer ons hieronder kennen!

Annemiek Leemans

Annemiek Leemans

Zang coach

Maureen Achtereekte

Maureen Achtereekte

Orthomoleculaire diëtist

Waar het bij Vital Voice om gaat

Veerkracht

Ontwikkeling

Persoonsgericht

Plezier

Kennismakingsgesprek

Om het juiste traject voor je te kunnen bepalen, nodig ik je uit voor een gesprek over wat jouw behoeftes zijn. Dit kennismakingsgesprek duurt ongeveer 30 min. en is geheel GRATIS.

Wil je gebruik maken van het gratis kennismakingsgesprek. Vul dan de vragenlijst in via onderstaande knop. Dan krijg je Your Vital Voice rapport opgestuurd en neem ik contact met je op.